Huurders Westerparkstaete

Tevreden huurders van Westerparkstaete

Het aantal huurders van Westerparkstaete is de afgelopen jaar redelijk constant gebleven. Er is periodiek overleg met vertegenwoordigers van deze bedrijven. Hieruit blijkt dat men naar grote tevredenheid ruimte huurt aan dit fraai gelegen pand aan de Westersingel in Leeuwarden. Wij proberen met het periodiek overleg ook rekening te houden met de wensen van de ondernemers die in Westerparkstaete kantoor houden. Sommige ondernemingen waren zo succesvol dat ze in Westerparkstaete uit hun jas groeiden. Deze bedrijven waren hierdoor gedwongen elders huisvesting te zoeken. Gelukkig is het niet moeilijk gebleken om vrijvallende ruimte in Westerparkstaete weer met nieuwe huurders in te vullen. Voor de actuele stand van zaken kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wie zijn de huidige huurders?

Momenteel huren ruim 20 huurders bedrijfsruimte in Westerparkstaete. Er is nog een aantal aantrekkelijk gelegen ruimtes op de begane grond en de 1e en de 2e etage beschikbaar. Hieronder treft u een overzicht aan van de huidige bedrijven die in Westerparkstaete zijn gevestigd. Bent u geïnteresseerd in het huren van bedrijfsruimte in Westerparkstaete. Bel ons gerust op nummer 058-5858120 tijdens kantooruren. U kunt ook een bericht naar ons mailen.

Angelique EsserBasalt bewindvoeringCreative CreaturesExtra NiceFiomJerre hoorzorgPluskwadraatRuimte voor iedereenSintrum Frysktalige Berne-opfangVrijwilligers academie FryslânZorgcorporate Noord
Basalt bewindvoeringCreative Creaturesdoe-psyJongens van de JongJincPartoerPartoerVan der Laan Coaching

Ook ruimte huren?

Neem gerust contact met Westerparkstaete op!

Bel ons op 06 428 65 357